Health Coach


"Voor mensen die zich weer lekker in hun vel willen voelen"


Gezondheid is niet alleen de af- of aanwezigheid van ziekte, maar ook het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale levensuitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk zelf de regie in eigen handen te nemen. Om je goed te voelen of voor je lichaam om te herstellen zijn de aspecten: beweging, ontspanning, voeding en slaap allemaal even belangrijk om goed op orde te hebben!

 

Als Health Coach bied ik begeleiding en behandeling bij verschillende problemen waar je tegenaan loopt met betrekking tot jouw gezondheid. Denk hierbij aan klachten zoals nek, rug of hoofdpijn, spanningsklachten, slaapproblemen tot aan het analyseren van je werkplek. Samen met jou kijk ik naar je leefstijl, lichaamshouding en beweging. Daarbij wordt niet alleen naar de klacht gekeken, maar naar het hele lichaam, de situatie waarin jij je bevindt en je dagelijkse activiteiten.


een-op-een-coaching


Gezonde leefstijl

Wil jij jouw leeftstijl aanpakken door aan je beweeggewoontes, je slaappatroon, je voedingsgedrag en ontspanning te werken? Ga dan samen met mij aan de slag. Samen met jou kijk ik naar welke leefstijlgewoontes het beste bij jou passen en makkelijk in je dagelijks leven toe te passen zijn. Ik help je om gezonde leefstijlgewoontes eigen te maken!

 

Lichamelijke pijnklachten

Schiet het weer eens in je rug? Of die nekpijn die maar terug blijft komen?  Als specialist in gezond beweeggedrag kan ik je helpen om van jouw klachten af te komen.

 

Slaapproblemen

Heb je moeite met inslapen, doorslapen, wordt je te vroeg wakker  of combinaties hiervan? Dan kan een behandeling je weer helpen te slapen als een roos.

 

Stress en spanningsklachten

Door stress en spanning last van lichamelijke klachten? Leer hoe je kunt omgaan met spanning en dit zelf kan reguleren om er minder last van te hebben.