Health Coach


"Voor mensen die zich weer lekker in hun vel willen voelen"


Graag wil ik benadrukken dat gezondheid meer is dan alleen de af- of aanwezigheid van ziekte. Het gaat ook om jouw vermogen om met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan en de controle over je eigen leven te behouden. Om je goed te voelen of om je lichaam te laten herstellen, zijn aspecten zoals beweging, ontspanning, voeding en slaap allemaal van cruciaal belang en verdienen ze gelijke aandacht!

 

Als toegewijde Health Coach bied ik begeleiding en behandeling voor diverse gezondheidsproblemen waarmee je te maken kunt krijgen. Denk hierbij aan klachten zoals nek-, rug- of hoofdpijn, spanning, slaapproblemen, en zelfs het analyseren van je werkplek. Samen met jou onderzoek ik jouw leefstijl, lichaamshouding en bewegingspatronen. Mijn benadering gaat verder dan alleen de symptomen; ik bekijk het geheel, inclusief jouw situatie en dagelijkse activiteiten. Laten we samen werken aan jouw welzijn en een gezondere levensstijl creëren!


1 : 1 - coaching


Gezonde leefstijl

Transformeer jouw levensstijl door aandacht te besteden aan je bewegingsroutine, slaappatroon, voedingsgewoonten en ontspanning. Ontdek samen met mij de beste leefstijlgewoonten die perfect bij jou passen en eenvoudig in jouw dagelijks leven geïntegreerd kunnen worden. Samen zetten we stappen om gezonde gewoonten te creëren die blijvend zijn!

 

Stress en spanningsklachten

Ervaar je door stress en spanning last van lichamelijke klachten? Leer hoe je kunt omgaan met spanning en dit zelf kan reguleren om er minder last van te hebben.