Reviews

 

Omdat ik ervaren en betrouwbaar ben en me 100% focus op het beste resultaat heb ik al met vele fantastische klanten mogen werken. Het is elke keer weer zo fijn om mensen zoals jou te helpen aan soepele en ontspannen spieren. Maar ik sta altijd open voor feedback en ik leer graag elke dag nog wat bij. Dus deel je ervaring hier.

Alvast vriendelijk bedankt!

 

Commentaren: 18
  • #18

    Marieke (maandag, 27 mei 2024 11:40)

    De dag heerlijk gestart met een fijne ontspanningsmassage. Dimphy is een lieve meid waarbij je je snel op je gemak voelt en echt even alles los mag laten. De hele dag nog in een lekkere flow.
    Dankjewel Dimphy!

  • #17

    Demi (woensdag, 01 mei 2024 09:23)

    Een aantal weken geleden kon ik terecht bij Health Coach & Massage voor een massage. Zelf liep ik al weken rond met enorme hoofdpijn, toen ik bij Dimphy langs kwam wist ze meteen hoe ze me hierbij kon helpen. Sinds de eerste twee behandelingen heb ik er geen last meer van gehad. Nu kom ik maandelijks terug voor ‘onderhoud’.
    Dimphy heeft zeker de kennis en kunde die ze goed weet over te brengen en geen vraag is teveel! Bedankt!��

  • #16

    Monique (dinsdag, 16 januari 2024 11:26)

    Dimphy is een heel goede masseuse. Ik ben inmiddels een aantal keren geweest en merk en wereld van verschil! De spieren in mijn schouders en nek zijn bijna helemaal los. Dimphy stelt je op je gemak, is betrouwbaar en geeft ook tips/oefeningen mee, in mijn geval voor schouders en nek, om thuis te doen. Ze legt uit wat ze bij jou aan spierspanning voelt en wat zij vervolgens gaat doen om je spieren los en soepel te krijgen. Super bedankt Dimphy!

  • #15

    Tamara (vrijdag, 12 januari 2024 15:14)

    Super fijne ervaringen bij Dimphy.
    Ze geeft hele fijne rugmassages en ook wat tips voor thuis,ik vind het ook altijd heel erg gezellig.
    Super blij mee!!

  • #14

    Nicole (maandag, 04 december 2023 17:09)

    Voor het eerst ben ik bij Dimphy voor een massage geweest en dat was zo ontspannen en fijn. Ze voelt goed aan waar er knelling zit of iets wat extra aandacht moet krijgen. Ik voelde mij erg op mijn gemak en was heel ontspannen toen ik bij haar wegging. Ik raad haar zeker aan. Ik ga in ieder geval weer terug!

  • #13

    Suus (dinsdag, 15 augustus 2023 16:00)

    Ik ben nu een aantal keren bij Dimphy geweest voor een massage,
    Ik heb veel last van gespannen spieren in nek en schouderbladen,
    Ze maakt de spieren los en geeft tips voor thuis oefeningen, Ik voel me beter en soepeler als ik er ben geweest,

  • #12

    Gerda Voss (dinsdag, 27 juni 2023 17:43)

    Ik ben heel tevreden over de massages van Dimphy. Ze helpt je niet alleen van de vastzittende nek en schouderklachten af, maar geeft ook adviezen en eventuele oefeningen mee. Fijn dat ik via internet in contact met Dimphy ben gekomen en het is ook nog eens dichtbij. Ik zou de massages iedereen aanraden.

  • #11

    Marlou (dinsdag, 21 maart 2023 19:06)

    Ik ben bij Dimphy gekomen om mijn spieren soepeler en knoopvrij te krijgen. Na een aantal weken merkte ik al verschil. Ze weet wat ze doet en is professioneel in haar behandeling. Ze werkt gericht aan de plekken waar je het nodig hebt en heeft genoeg tips om de klachten ook thuis te kunnen verminderen. Ik kom er graag!

  • #10

    Leoni (woensdag, 08 februari 2023 21:25)

    Erg fijne ervaringen bij Dimphy! Ik kom er graag! Mijn klachten zijn afgenomen en ik zit weer meer ontspannen in mijn vel. Dimphy weet goed wat ze doet, is heel kundig en heeft naast de massages ook goede tips en oefeningen meegegeven. Daarnaast is ze een rustige, goed luisterende en gezellige persoonlijkheid.

  • #9

    Marlieke (woensdag, 07 december 2022 13:35)

    Super fijne ervaringen met Dimphy. Ik ga altijd compleet ontspannen de deur weer uit. Ook geeft Dimphy hele fijne tips. Zeker een aanrader voor ontspanning maar ook voor klachten zoals hoofdpijn, rugpijn etc.

  • #8

    Femke (dinsdag, 01 november 2022 09:56)

    Zeer ervaren en deskundige masseuse. Kom er graag om stijve spieren los te laten maken of lekker te relaxen.
    Aanrader dus!

  • #7

    Mariëlla van den Bogaart (donderdag, 17 februari 2022 13:57)

    Een aantal maanden geleden ben ik via google bij Health Coach & Massage gekomen. In eerste instantie omdat ik op zoek was naar iemand die mij kon helpen om weer goed te kunnen slapen. Ik heb van Dimphy goed handvaten gekregen om weer beter te kunnen slapen gecombineerd met massage.
    Ondertussen slaap ik weer veel beter en ga regelmatig langs om te genieten van een ontspanningsmassage. Ik kom altijd lekker relaxed weer terug.
    Dimphy is iemand die rust uitstraalt, weet wat ze doet en adviseert daar waar nodig. Eigenschappen die ik belangrijk vind.

  • #6

    Isabelle Schreven (woensdag, 22 september 2021 14:03)

    Ik heb een fijne massage gehad van Dimphy. Er werd goed geluisterd naar mijn klachten en van te voren heb ik kunnen aangeven waar ik last van had. Hierdoor wist Dimphy waar ze moest behandelen, zodat ze gelijk aan de slag kon en de tijd die ik had optimaal werd besteed.
    Na de behandeling voelden mijn spieren soepeler aan en voelde ik mij relaxter! Zeker een aanrader voor iedereen die nog twijfelt!

  • #5

    Marijke Tunnessen (woensdag, 08 september 2021 09:54)

    Het doet zo goed en ik merk het aan mijn hele lichaam dat het beter gaat sinds ik de massage krijg van Dimphy.
    En ook de hartelijkheid,een luisterend oor en met fijne tips en adviezen die je weer helpen om goed te kunnen functioneren.
    Naarmate je merkt dat het steeds beter gaat weet je gewoon dat je lijf het nodig heeft en dat is wat ik ervaar.
    Dit blijf ik doen omdat het héél goed voelt.
    Superblij mee :-))

  • #4

    Anneke arnoldussen (dinsdag, 29 juni 2021 21:12)

    Een hele fijne rugmassage waardoor mijn rug weer ontspannen aanvoelt.
    Ook krijg je hele fijne tips voor thuis!
    De volgende afspraak staat al gepland!

  • #3

    Tessa Ebbers (donderdag, 15 oktober 2020 11:40)

    Fijne rugmassage gehad. Ook handige tips gekregen die ik tijdens mijn werk in de zorg kan toepassen zodat ik mijn rug minder hoef te belasten.

  • #2

    Demi Rikken (maandag, 24 augustus 2020 11:57)

    Ik heb een hele fijne massage gehad.
    Door de massage voelde mijn spieren weer ontspannen en los en kon ik mijn dagelijkse bezigheden weer goed uitvoeren zonder een beperking.
    De massage was zeker voor herhaling vatbaar.

  • #1

    Anita Venhovens (dinsdag, 18 augustus 2020 14:17)

    Top massage..mijn rug is weer los en heeft een positieve invloed op het dagelijks leven...een aanrader voor iedereen die last heeft van vastzittende spieren of iets dergelijks....