Massage


Rug en Nekmassage

Een stevige massage waarbij je rug en nek/schouder spieren goed losgemaakt worden, zodat je geen last meer hebt van vervelende vastzittende spieren.Hoofdpijnmassage

Een massage om hoofdpijn te verminderen, gericht op ontspannen en losmaken van je hoofd, nek en schouders wat verlichting geeft.Ontspanningsmassage

Een zachte en rustige massage, waardoor je lichamelijk en geestelijk meer ontspannen raakt.Combi-behandeling

Een behandeling van 60 minuten, bestaande uit +/- 15 minuten oefentherapie en +/- 45 minuten therapeutische massage.

Je leert specifieke oefeningen gericht op het verbeteren van je spierkracht, mobiliteit en houding, aangepast aan je klachten, gevolgd door een stevige massage om de vastzittende spieren die de klachten veroorzaken goed los te maken.
Bij Health Coach & Massage is elke massage volledig op maat gemaakt voor jouw lichaam, klachten en behoeften. Het is mijn prioriteit om naar het grotere plaatje van jou als individu en klachten te kijken. Dankzij mijn achtergrond als Oefentherapeut Cesar kan ik, aan de hand van gestelde vragen en jouw klachten, snel een helder beeld vormen van hoe ik jou het beste kan ondersteunen met een massage en daarbij passende tips en adviezen geven.

 

Zitten jouw spieren vast of heb je regelmatig last van hoofdpijn, nekpijn en/of rugpijn? Blijf er niet te lang mee lopen en neem contact op voor een behandeling.

 

Heb je vragen, of weet je niet zeker of het iets voor jou is, neem contact op. Ik help je graag de beste oplossing te vinden!