Slaapcursus


"Voor mensen met slaapproblemen om weer een goede nachtrust te hebben"


Heeft u moeite met inslapen, doorslapen, wordt u te vroeg wakker of combinaties hiervan? Heeft u last van vermoeidheidsklachten, overmatige slaperigheid, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, een kort lontje, een moedeloos gevoel en piekeren, dan kunt u baat hebben bij een (groeps)behandeling door een slaapoefentherapeut.

 

Een effectieve manier om slaapproblemen te verhelpen is via deze slaapcursus of een individuele behandeling. Beide richten zich op het doorbreken van de vicieuze cirkel door zowel de oorzakelijke als de instandhoudende factoren van uw slaapprobleem aan te pakken.

Na de (groeps)behandeling kunt u weer gemakkelijker inslapen of doorslapen en gedachten loslaten.

Info & data cursus

Informatie

De cursus bestaat uit een individuele intake en zes groepsbijeenkomsten van 75 minuten. De eerste 4 bijeenkomsten worden wekelijks gegeven. Tussen bijeenkomst 4 en 5 zitten 4 weken en de laatste bijeenkomst is na 2 maanden.

 

Geplande cursussen 2020

Dinsdagavond (VOL)

16, 23 en 30 juni

7 en 21 juli

18 augustus

Tijd: 19.15 - 20.30

 

De data voor nieuwe cursussen zullen binnenkort verschijnen, afhankelijk van de corona maatregelen.

 

Kosten

Meer informatie volgt binnenkort.Heeft u interesse gekregen, vragen of wilt u zich alvast inschrijven voor de Slaapcursus? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar healthcoachmassage@gmail.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Locatie: Gennep